Na ruim 30 jaar harpspelen durf ik het met zekerheid te zeggen; harpspelen is mijn levenslange passie!  Een passie die langs grote en kleine harpen leidde, akoestische en electrische harpen, langs klassiek, jazz en folk. Er is zoveel moois te ontdekken op de harp!  

Na mijn conservatoriumstudie op de klassieke harp bij Manja Smits is mijn passie voor de Keltische harp gekomen, en niet meer weggegaan.  Diverse lessen en masterclasses van o.a. Cheyenne Brown, Maeve Gilchrist, Rachel Hair en Tristan le Govic leerden (en leren!) mij de fijne kneepjes van de Schotse, Ierse en Bretonse harp. Jaarlijks bezoek ik het Edinburgh Harpfestival en organiseer ik het Lage Landen Harpweekend samen met Anouk Platenkamp. Op het podium ben ik te vinden met Keltisch duo Isiltir, als freelancer met orkesten en koren en als soliste bij huwelijken, high-tea's en familiefeesten. 

De afgelopen jaren ben ik als bestuurslid actief geweest bij de Nederlandse Folkharp Vereniging (inmiddels Harp Vereniging Nederland) en organiseerde ik mede de Open Harpdag en het nationale Rosa Spier Harpconcours. Het afgelopen jaar heb ik met succes de post -HBO opleiding Muziekeducatie afgerond en sta ik ook voor de klas als muziekjuf op de basisschool. 


Meer informatie kun je vinden op www.nanjabakker.com