De Harpstudio van Nanja heeft jaarlijks diverse samenspel projecten, optredens en een gezellig harpweekend.  Volg deze nieuws pagina en blijf je op de hoogte van deze projecten, bijzondere prestaties van leerlingen en leuke harpevementen! 


Les via Zoom ( Skype als backup)

  Wednesday, March 18, 2020 by Nanja Bakker | Uncategorized

ZOOM

De lessen zullen standaard via Zoom plaatsvinden, met Skype als back-up.  Je hoeft Zoom niet te installeren om de les te volgen. Wil je meer opties om geluid te regelen en de les op te nemen (handig!) dan kun je ZOOM hier installeren:

"Zoom client" downloaden kan via 

-  pc/mac:   https://www.zoom.us/download#client_4meeting

- de App Store 

Tip voor geluid: ga naar het startscherm van ZOOM. Klik op het instellingen symbool, rechtsboven. Kies audio. Zet het vinkje UIT bij 'automatically adjust microphone volume.


START DE ZOOM LES
Log in op mymusicstaf en klik op je les, vervolgens op het ZOOM icoontje. Je komt direct in de wachtruimte van mijn klaslokaal. 

Of, op de geroosterde les-starttijd (niet eerder)  klik je op:
https://us04web.zoom.us/j/4059783176

Meeting ID: 405 978 3176

Je komt dan in "Nanja Bakkers personal meeting room"  en de les kan beginnen :) 


------

Skype (als backup)

Skype download je via de appstore of website: 

https://www.skype.com/en/get-skype/


Om elkaar te zien, bel ik jou op. Hiervoor is je Skype gebruikersnaam nodig. Meestal is dat het email adres waarmee je Skype hebt geïnstalleerd.  Bij een wat oudere account vindt je hier de gebruikersnaam: 

1. Klik op op je profiel plaatje

2. Klik op Beheren: Skype profiel. Nu zie je zowel jou Skype naam als de emailaccount waarmee je bent ingelogd. 


Nanja's skypenaam: nanja_b

———


Skypenaam aan Nanja doorgeven

Je kunt je Skype emailaccount het beste zelf in vullen in Mymusicstaff.   Log in op www.mymusicstaff.com

Rechtsboven klik je op settings - my preferences.  Onder student information vul je bij 'Skype naam' je skype naam in, vergeet niet om op te slaan!


Lukt dit niet? kijk dan in de help functie van mymusic staff.  Wel in het Engels, maar je vindt hier een duidelijke uitleg rondom Skype. 
Corona maatregelen De Harplespraktijk

  Monday, March 16, 2020 by Nanja Bakker | Uncategorized

Beste harpleerlingen,

Ook De Harplespraktijk neemt het RIVM advies ter harte.  Helaas zullen er tot 6 april geen ‘live’ lessen gegeven worden.

Als vervanging voor de gewone lessen onderzoek ik deze week via een aantal proefleerlingen de mogelijkheden voor online lessen (Zoom en als backup Skype). Het is de bedoeling om iedereen een online les aan te bieden.  Omdat het online lesgeven meer energie vraagt, ga ik de lessen iets beter of de week verspreiden. Ik ga ervan uit dat jullie daar begrip voor op kunnen brengen.

Indien mogelijk, wordt er in de week 6 april een extra lesweek ingeroosterd.  Ik kijk ook of het mogelijk is dit lesjaar iets langer door te gaan met de harplessen. Ik houd jullie op de hoogte!

Bovenal, blijf gezond!  En….lekker veel harpspelen :)

Lieve groet,
Nanja


Meld je aan voor de Muziekmakerij Nieuwsbrief (locatie Rozet)

Wednesday, August 28, 2019 by Nanja Bakker | Muziekmakerij

Voor alle Arnhem- Leerlingen: 

Meld je je aan voor de Muziekmakerij Nieuwsbrief?   Zo blijf je op de hoogte van projecten, optredens, multi-disciplinaire projecten en meer. 

Zo stonden we met Blue Planet er al eens in: leuke foto's , interviews en meer. 


Aanmelden


Dank je wel!